Слушайте „Round N Round” ТУК

Гръцкият диджей и продуцент The Prince Karma представя най-новия си сингъл, съвместен проект с ALMA - авторка на песни и певица с изкусителен глас. „Round N Round“ е денс-поп парче, което съчетава вълнуващи мелодии, еуфорични синтезатори и нежен припев.

The Prince Karma умее да създава песни, които се въртят по радиа и телевизии години след излизането им и могат да бъдат чути из всеки кът на земното кълбо. Неговият най-успешен сингъл „Later Bitches“ надхвърля удивителните 300 милиона стрийма и продължава да се радва на признания от музикалните критици. Тракът получава платинен сертификат във Франция и златен в Германия, а също така държи позиция в Топ 20 на глобалната класация на Shazam за повече от 20 седмици и в Топ 100 за 14 допълнителни месеца.

В „Round N Round“ той си колаборира с ALMA – многообещаващата поп звезда от България, чийто първи сингъл „Perfect“ от 2019 г. получава международно признание в редица територии - Полша, Гърция, Русия, България и други.  Освен това, дебютното й парче може да се похвали с над 10 милиона стрийма и #1 позиция в националната класация за сингли на България, с което се превръща в най-излъчвания трак за 2019 г .

Последвайте The Prince Karma
INSTAGRAM|FACEBOOK

Последвайте ALMA
FACEBOOK|INSTAGRAM