ID: 794
Virginia Records - Вирджиния Рекърдс

Предстоящи участия

Няма качени
Роден в Провадия на 7-ми март 1991 г., Славин от дете е обграден с много музика. Баща му, китарист и меломан, е човекът, който го запалва по легендарни групи като Deep Purple, AC/DC и Toto. Като тийнейджър Славин се увлича по екстремни спортове като паркур и ски, а на 15 години сформира първата си банда като басист и вокалист.

През 2014 г. се явява на кастинг в X Factor и от самото начало се превръща във фаворит на публиката. Изпълненията му правят впечатление и на рок легендата Джо Лин Търнър, който излиза на една сцена с него на финала, малко преди Славин да бъде обявен за победител в третото издание на шоуто. 

Продуциран от „Вирджиния Рекърдс”, поп-рок изпълнителят вече е с два сингъла зад гърба си и участие в най-мащабното национално музикално турне Coca-Cola Happy Energy Tour. Първият му сингъл „Ела” оглавява класацията "Нашите 10" на БГ Радио само седмица след премиерата си, а второто му самостоятелно парче "Лош съм за теб" е на първа позиция в класацията Топ БГ Музика на VBOX7 в продължение на шест денонощия след премиерата си. 

Последни новини